Friday, 9 December 2011

★ Can't Wait (wat keje gile!!!)★

KyyaAaaaAaaa.....i totally lost my mind!! I still can't believe wut exactly really happened to me. Waaa....purchased FTI concert tickets!!! unbelievable....

Aku n the geng dh meroyan dah ha...tak sabar nk gi tengok Concert ni... before ni tk kenal pun kumpulan korea ni...ni sumer gara-gara geng yang sengal menyebarkan virus korea ha...aku ni layan Jepun je...dari skolah sampai dah besor dok melayan Jepun, siap blaja bahasa Jepun lagi...tk penah plak terlintas nk minat kt korea2 ni....ni salah korang ahhh.... Yin... Sally(jgn usik yeobo aku)...Ninie!!!!

Tapi tu la....geng2 dok citer pasal ottoke...ottoke...(korea) dh berjangkit kat aku...hahahaa...tapi ley layan band ni je...yg lain blom boleh lagi...ahhahaa...tk ley layan lagi...kahkahkah...mungkin aku suka ngan suara vocalist band ni yg husky, serak-serak basah ni..aaauuwww~~ (T﹏T)

 Concert ni bakal berlangsung di Stadium Negara, Malaysia.

Before ni dorang dh plan nk wat konsert dorang kt Malaysia tahun 2007, tapi tak jadi....(pembetulan
dorang penah datang tahun 2008, FT Island 1st Live in Malaysia concert. March 30 at the Sunway Lagoon Amphitheatre tapi tk tau jadi ke tk konsert tu...dengar kata cancelled...ntah la...tk dpt dikenal pasti...). Then this is 2nd concert in Malaysia...
Buat pertama kalinya akan di realisasi Konsert jelajah "2012 Play! FTISLAND di Malaysia". On 14th January, at Stadium Negara, Kuala Lumpur, 8.30 p.m.

 Penantian yg tak sia-sia bagi FTISLAND fans!!! (suka la korang kan....)

Yang bestnye, konsert yang dianjurkan oleh Square Roots Sdn Bhd ni di ilhamkan sendiri oleh anggota FT Island khas untuk fans dorang kat Malaysia ni..... dari pemilihan lagu, rekaan pentas serta perjalanan persembahan yang pasti gempak la...
Mula dikenali menerusi lagu Love Sick, band yang nama panjangnya FIVE Treasure ISLAND ni dianggotai oleh:
★ Lee Hong Gi (vokalis) ★ (my yeobo)
★ Lee Jae Jin (bassist/vocal) ★ 
★ Choi Jong Hun (gitar utama/keyboard) ★
★ Song Seung Hyun (gitar/vokal) ★
★ Choi Min Hwan (drummer) ★
Harga tiket plak...ada paling mahal ke paling murah....hahaha...sanggup ke korang beli??? kalo big fans confirm la korang sanggup beli! ye la bukan senang nak dorang datang wat concert kat sini tau...
Price list 
RM138 (P3)
RM248 (P2)
RM368 (P1) 
RM468 (Rock Zone)

Setiap tiket dikenakan caj RM3 (processing fee). Untuk pembelian menerusi online purchase, boleh layari www.squareroots-entertainment.com

Dan aku dah terjebak membeli tiket konsert ni yg ROCK ZONE punyerrr!!!! gara-gara Yin yang dok menggila nak beli ROCK ZONE....aku pun ikot (padahal memang nak pun~...hahahaa) termasok skali Ninie pun terjebak!!! kahkahkah!!! nasib baek ko Sally...tk terjebak ROCK ZONE! tapi papepun korang memang TERBAEKK la!!! Daebak!!! Daebak!! ❤❤❤❤

So, pada sape-sape yg nk beli tiket ni...gi la beli cepat...tk rugi pun...puas hati!!

P/S: Terima kasih pada teman-teman yang sudi tolong saya untuk mencapai impian saya ni...jasamu ku kenang...

-ⓧⓞⓧⓞ-
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★





2 comments:

  1. Aku jugak yang disalahkan. Yaaaaaaaaahhhh !!!

    ReplyDelete
  2. hahahaa...ye...kamu!!! hahahaha...luv u sis!!

    ReplyDelete