Tuesday, 3 January 2012

★2011 terbaek!!! 2012 hope lagi terbaek!!!★

wahhhh.....dh masuk tahun baru dah....best2...tahun baru ni memang best sebab dh tukar status dari single jadi couple....weee~~~
Tahun ni jugak baru je umur naik jadi 25thn...lambat kan...orang laen dh masuk 25thn lama dah...aku je terkedek-kedek...tk pe, muda selalu. Peace yawww~~
Beberapa minggu sebelum masuk tahun baru ada big things happened....ngeh..ngeh..ngeh...aku dah kawin...weeee~~ seperti yg dh dijangkakan yg aku bakal kawin bile umur cecah 24-25 thn....yezzzaaa...

Bulan December yang Hebat!!!!
Tarikh keramat 24 December 2011 - My big days...
Dari Cik jadi ke Puan...pasni nk buat baby lak...

Ni gambar sekitar majlis nikah dan resepsi...
enjoy~~

berdebar tunggu akad nikah...

 Sesi sarung cincin dan gelang...

 hehehee...cun tak...tempat photoshoot ni private place tau...tk semua owg ley shoot kt cini...
jeng..jeng..,jeng...



Credit to photographer Alon Je
Terbaek la...

Lagi ape yg menarik jadi kat bulan December ni.....my honeymoon kt Cherating + Celebrate My Birthday......best tau celebrate bersama suami..tk risau dh nk kemana...dating di mana sebab tk kene tangkap khalwat...kami dh kawin...kahkahkah...

Then lastly Celebrate nuyer....yeayyy....happy nuyer!!!!

Pasni tunggu entri akan datang lak...pasal keistimewaan bulan satu ni bagi aku....weeee~~

JANUARY 2012!!!!

5 comments:

  1. hye..selamat pengantin baru..dgrnya da preggy kan?? tahniahhh....jaga diri baik2..jaga makan...jgn buat kerja berat sgt di awal2 kandungan ni..

    ReplyDelete
  2. Azhafizah: tq...hehehe...

    Wana: Yup...preggy dh...dlm 1-2 weeks...kandungan masih lagi lemah..heheh..tq..

    ReplyDelete