Monday, 14 November 2011

★ AIM 2011 Live From Stadium Putra ★

Terbaeekkk!! Terbaekk!!
Sebab ape terbaek?? ha....sebab kami tgk AIM kat Stadium Putra, Bukit Jalil tahun ni sangat berpuas hati our YUNA menang bnyk anugerah....weee~~

TARIAN KIRBY DANCE...menjelma lagi...
<(‘o’<) ^( ‘-’ )^ (>‘o’)> v( ‘.’ )v <(‘ .’ )> <(‘.’<) ^( ‘.’ )^ (>‘.’)> v( ‘.’ )v <(‘ .’ )>


Waduh....sumer yg mai vogue-vogue gitu...ala-ala Yuna la "sangat"....hahaha....pakai pape pun ok! janji berbaju dari tk berbaju kan....
Tgk artis kt Blue Carpet ni....ada yg aku kenal....ada yg aku tk kenal....wuaahhhahahahaa.......terlalu melayan artis barat ngan jepun..ni la akibatnye...<<hamik ko...

Persembahan yg tip top malam tu....
>> of course our YUNA...
>> then 3 Suara memang mantap especially Shila
>> then lagu-lagu rock kapak....Zamani, Rahmat dll...
>> then HAZAMA la...teruja...
>> then Najwa Latiff bersama my Greyson Chance....GC...GC...GC....(tk padan kecik suara mantap)

Host memang tip-top okay....layan Zizan ngan AC Mizal memang mcm haram J*%* sakit pewot aku gelak!

so....aku bg korang enjoy ngan gambar kiteowg ni ye.....

Simple je stage dier...ok la...tk de serabot sangat!


Kelass kau....Sab, Rina, Me, Ainn

hehee......candid..

Geng-geng Yuna yg tegar......



















                              QD, Me                                                                         QD and Rina


Disebabkan korang Cute....aku letak gambar korang....kahkah.....
QD and Sab

Ha....Tak lupe jgk kat Geng-geng KSMY, A lots of thanks sebab bagi kami tiket free AIM!!!
We love Yuna, We love fans of Yuna, We love KSMY!!!!

-ⓧⓞⓧⓞ-
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★





4 comments:

  1. hehyeahh! tgk my posy pulak :)
    http://aliffsingle.blogspot.com/2011/11/yuna-aim-2011-her-birthday.html

    ReplyDelete
  2. okay...hehehe...tq kerana sudi singgah ye...hehehe...

    ReplyDelete